NAC cistein, 60 kapsul


 • 600 mg x 60 vegetarijanskih kapsul
 • zadostuje za 60 dni

N-A-C je okrajšava za N-acetylcysteine (N-Acetyl Cysteine, NAC, N-Ac, N-acetil cistein). N-acetil-cistein (NAC) je aminokislina, ki vsebuje žveplo in izvira iz aminokisline L-cisteina. N-acetil-cistein, ki je bolj stabilen kot L-cistein, je prekurzor glutationa.

L-cistein lahko najdemo naravno v telesu, pa tudi v živilih, kot so piščanec, rdeča paprika in jajčni rumenjak.

16.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: V149 Kategorije: , ,

Izredno čist NAC cistein!

To je najčistejša in najmočnejša formula brez GSO, ki vsebuje 600 mg NAC (N-acetil cistein).

Prvič, izdelan je v certificiranih obratih cGMP v ZDA. Drugič, zajamčeno je, da je brez glutena in brez gensko spremenjenih organizmov, na voljo pa je v želodcu prijaznih in enostavnih za požiranje vegetarijanskih kapsulah (VegeCap).

Filozofija podjetja Health Thru Nutrition (HTN)

Health Thru Nutrition (HTN) je pred nekaj desetletji začel razvijati prehranska dopolnila s preprosto nalogo: opogumiti ljudi, da živijo bolj zdravo in bolj informirano. To poslanstvo si prizadevamo izpolnjevati vsak dan z zagotavljanjem klinično potrjenih in vrhunskih prehranskih izdelkov, hkrati pa služiti kot zaupanja vreden vir informacij o hranilni vrednosti. Naše temeljne vrednote varnosti, integritete, preglednosti in kakovosti skupaj z inovativnim osebjem zdravnikov, farmacevtov in vodilnih v industriji nam pomagajo pri zagotavljanju najučinkovitejših rešitev za zdravje naših strank.

NAC cistein je potreben za izdelavo glutationa (močnega antioksidanta)

NAC cistein pomaga telesu pri ustvarjanju znotrajceličnega glutationa. Glutation je močan antioksidant v našeem telesu. Antioksidanti ščitijo naše celice pred poškodbami prostih radikalov. Glutation je sestavljen iz treh aminokislin: L-cisteina, L-glutamata in glicina. NAC vsebuje komponento L-cistein, ki telesu omogoča proizvodnjo glutationa. Glutation je ključnega pomena za številne telesne funkcije, kot so sinteza DNK, pomoč pri nekaterih encimih, podpora imunskega sistema in drugo.

Ali jemati NAC cistein na prazen želodec?

Aminokisline na splošno je najbolje jemati na prazen želodec, saj lahko ostala hrana ovira razgradnjo in absorbcijo aminokislin. Idealen čas za uživanje NAC je približno trideset minut pred zajtrkom ali približno dve uri po večerji pred spanjem. Vendar lahko NAC vpliva na vaš spanec, zato je najbolje, da ga vzamete zjutraj. N-acetil-cistein (NAC) jemljemo v odmerkih 600-1200 mg na dan in po možnosti z vitaminom C.


 • Prehransko dopolnilo – 60 vegetarijanskih kapsul
 • Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 kapsuli dnevno
 • Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
1 kapsula vsebuje: Količina %PDV
NAC (N-acetil-cistein) 600 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 • Druge sestavine: hipromeloza, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat in silicijev dioksid.
 • Brez: mleka ali mlečnih stranskih proizvodov, jajc ali stranskih proizvodov iz jajc, rib ali stranskih proizvodov rib, školjk ali stranskih proizvodov iz lupinarjev, drevesnih oreščkov, stranskih proizvodov pšenice, arašidov ali arašidovih stranskih proizvodov ter soje ali soje stranski proizvodi.
 • Proizvajalec: Health Thru Butrition (ZDA)
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Uporabno najmanj do konca meseca: odtisnjeno na embalaži

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Scroll to Top