Elastični trak proti smrčanju

Šifra izdelka: S029

Blagovna znamka: InnovaGoods

Razpoložljivost:

Na zalogi


  • Hitra pomoč proti smrčanju – trak drži ponoči usta zaprta.

  • edinstvena oblika
  • enotna velikost – primerna za vse
  • narejen iz visoko kakovostnih in trpežnih elastičnih materialov
  • udoben in enostaven za nošenje
  • idealen za nespecifično smrčanje, obstruktivno apnejo med spanjem, napačno pozicijo čeljusti in tresavico čeljusti (psihotična motnja)
  • zagotavlja vam boljše splošno počutje in spanec, kakršnega že dolgo niste izkusili
  • patentirana tehnologija traku proti smrčanju ustvarja optimalen položaj čeljusti, ki preprečuje smrčanje

12.90 

Na zalogi

Elastični trak proti smrčanju – učinkovit pripomoček proti smrčanju

Elastični trak proti smrčanju vam je lahko v veliko pomoč, če se želite znebiti smrčanja! Je učinkovita in naravna rešitev, če hočete napraviti konec tej neprijetni nadlogi. Smrčanje je pogosta težava, ki pesti veliko ljudi, največkrat pa nastane zaradi ovirane dihalne poti, tako da zrak ne more prosto teči iz pljuč do nosu in ust. Elastični trak proti smrčanju drži čeljust ves čas v istem položaju, tako da dihalna pot ostane neovirana in odprta. Na ta način zrak prosto teče po dihalni poti in nadležnega smrčanja je konec.

Kaj je trak proti smrčanju?

Trak proti smrčanju je tako oblikovan in prilagojen elastični trak, da med spanjem drži usta ves čas v istem položaju, tako da se ne odpirajo. Uporablja se tako, da se namesti na vrh glave in pod brado, s pritiskom na brado pa trak drži vaša usta med spanjem zaprta. Dihanje skozi odprta usta je pogost vzrok smrčanja in elastični trak proti smrčanju v tem pogledu deluje povsem brezhibno.

Kako deluje trak proti smrčanju?

Normalno spanje – brez podpore za čeljust
Med spanjem se mehko nebo na zadnjem delu grla povesi, povzroči zožitev v žrelu in tako deloma zapre dihalno pot. Zrak, ki potuje skozi ožino, povzroča vibracije, ki se slišijo kot zvok smrčanja.

S podporo za čeljust
Podpora za brado v času spanja ohranja odprto in neovirano dihalno pot, zaradi česar zrak ne povzroča vibracij, kar pomeni, da tudi ni nadležnega smrčanja!

Govorjenje, pitje ali dihanje skozi usta je normalno kljub naglavnemu traku.

Varen in enostaven za uporabo

Elastični trak proti smrčanju, ki se ga namesti okoli glave, je pripomoček, ki je nadvse varen, enostaven za uporabo in v velikosti, ki ustreza vsem uporabnikom. Z njegovo pomočjo boste padli v globok, miren spanec brez smrčanja. Stranskih učinkov ni, blagodejni učinek pa je viden takoj, saj se boste v istem trenutku, ko ga boste uporabili, znebili smrčanja za vedno. 

Šifra: S029 Kategorija:
brands

InnovaGoods

 

KOŠARICA

close