Razteznik za hrbtenico

(6 mnenj strank)

RAZTEZALNIK HRBTA, ki sprosti zakrčene mišice in s tem odpravi bolečine v v hrbtenici.

S tem raztegovalnikom hrbta boste pomagali oživiti zakrčene hrbtne mišice in obnovili naravno ukrivljenost hrbtenice.

Opremljen je z 88 masažnimi izboklinami, ki so razporejene na istih mestih, kot vaše telesne akupunkturne točke. Med raztezanjem masira vašo ledveno hrbtenico.

16.90 

Availability: Na zalogi

Šifra: S056 Kategorija:

Uporabljajte ta razteznik samo 2 x 5 do 10 minut na dan in presenečeni boste nad rezultati!

 Ta raztegovalnik za hrbet je izdelan iz zelo terpežne ABS plastike, okolju prijazna, žilava in nezlomljiva, odporna na pritisk. Na voljo so 3 različne nastavitve za popolno raztezanje in lajšanje bolečin v spodnjem delu hrbta. Za optimalne rezultate ga uporabljajte samo dvakrat na dan po 5 minut. Zasnovan je za enostavno, varno, cenovno ugodno in prijetno raztezanje hrbta.

hrbtenica

 Uporablja se za lajšanje kroničnih bolečin v hrbtu, odpravljanje posturalnega neravnovesja, obnavljanje naravne ukrivljenosti hrbta in izboljšanje prožnosti ramenskih in hrbtnih mišic. Nastavljiv, na voljo so 3 različne ravni, samo izberite tisto, ki vam najbolj ustreza, ga položite na tla, posteljo ali celo na stol.

 Uporabljate ga lahko tudi med sedenjem – s tem pomagate pri popravljanju sedeče drže in masirate ledveno hrbtenico.

 

 Razsteznik lajša bolečine v hrbtu, izboljša telesno držo, poveča obseg gibanja in prožnost. Izboljša gibljivost ramenskih in hrbtnih mišic. Preprost in uporabniku prijazen, nastavljiv in prenosen, lahko ga uporabljate kjerkoli želite.

 

 88 masažnih izboklin pomeni 88 različnih akopunkturnih točk na vašem hrbtu, ki jih bodo te “bunkice” neposredno masirale.


Raztegovalnik, ki izboljša telesno držo in sprosti zakrčene mišice

Kako deluje raztegovalnik hrbtenice? Ko ležite na raztegovalniku, gravitacija omogoča, da se sprednji del telesa brez težav raztegne po dolžini in navzgor, okoliške mišice pa se začnejo sproščati, nežno dekompresirajo diske v vretencih, ponovno poravnajo hrbtenico, razbremenijo napetost in bolečino.

Presenečeni boste nad tem, kako dobro se boste počutili že po eni uporabi razteznika! Ko bo vaš hrbet postal bolj prožen in gibljiv, lahko prilagodite krivuljo loka na naprednejšo nastavitev in v kratkem času boste hodili višji in bolj samozavestni, saj se bo vaša drža izboljšala.
Dolgotrajna uporaba razteznika, 5-10 minut dvakrat dnevno bo po treh mesecih učinkovito izboljšala bolečino v ledvenem delu!


Tehnične lastnosti

 • Material: ABS plastika guma
 • Barva: črna, modra
 • Dolžina: 385 mm
 • Širina: 255 mm (širši del), 165 mm (ožji del)
 • Najvišja sprejemljiva teža: 160 kg

 

Mnenja (6)

6 mnenj za Razteznik za hrbtenico

 1. Mitja C., Kranj

  Imel sem težave z išiasom in komaj sem čakal, da tole dobim po pošti. Na prvi stopnji sem čutil raztezanje, a po 2 minutah nisem več čutil nobenega raztezanja. Zato sem šel na 2. stopnjo in vau. Potem je trajalo nekaj dni, preden sem sploh lahko začel razmišljati, da bi preizkusil 3. stopnjo. Vzelo mi je kar nekaj časa, predem sem se bil sposoben uleči na 3. stopnjo. Zelo velik lok. Vendar je prav ta stopnja odločilno pomagala mojemu hrbtu in išiasu. Izdelek sem dal priskusti nekaj prijateljem in sorodnikom in bili so šokirani nad tem, koliko lahko nekaj tako majhnega in preprostega pomaga. Čudovit izum!

 2. Sebastjan K., Komenda

  Če rečem, da ta stvar deluje, potem deluje!! Hrbet me je 2 meseca nenehno bolel in tudi običajna raztegovanja niso nič pomagala. Po samo vikendu uporabe tega raztegovalnika sem občutil opazno razliko v popuščanju bolečin!!! Velik napredek! Bodite pripravljeni, da vas bo po prvih nekaj uporabah nekoliko bolelo, vendar boste kasnje zagotovo občutili olajšanje!

 3. Marko, Postojna

  Ta izdelek deluje odlično! Ko je prišel paket, sem ga odprl, ga nastavil s pomočjo navodil in se nato za 3-5 minut ulegel na tla in takoj sem začutil razliko in moja bolečina se je takoj začela zmanjševati.

 4. Saša, Grosuplje

  Vse, kar lahko rečem o tem raztezniku za hrbet, je Ahhhhhhhhhhh….. kakšno olajšanje! Mišice na sredini zgornjega dela hrbta (med lopaticami) imam vsezkozi stisnjene in napete. Vedno mi je bilo skoraj nemogoče raztegniti ta del hrbta. Tej majhni priročni napravi pa uspe ravno to !! Skoraj vsakič, ko ga uporabljam, slišim veselo pokanje v hrbtu. Razteznik mi je pomagal, da so moj hrbet in mišice bolj sproščeni. Poskušam ga uporabljati nekaj minut vsak dan in že po dveh tednih čutim ogromno razliko!

 5. Samo, Maribor

  Ta izdelek je super. Presenečen sem, kako dobro deluje pri mojih bolečinah v hrbtu. Od lanskega leta zaradi vožnje trpim zaradi bolečin v križu, vendar mi je ta razteznik zelo pomagal. Zdaj, če preveč vozim in me začne boleti hrbet, uporabim razteznik le nekaj minut na dan in takoj se počutim bolje. Stopnja 3 je preveč. Začel sem s stopnjo 1 in zdaj uporabljam stopnjo 2. Verjamem, da vam bo postopoma ustrezala tudi stopnja 3. Hvala, ker ste mi rešili hrbet.

 6. Tomaž, Ljubljana

  Imel sem dvome, ali naj kupim ta izdelek, vendar sem videl videoposnetek in se odločil poskusiti. In kako vesel sem, da sem! Tako preprosta majhna naprava, vendar ji uspe, da raztegnem hrbet točno v tistih točkah, ki so včasih zelo napete. Vsekakor ga bom pogosto uporabljal.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top