Omega 3 ribje olje, 150 kapsul

(9 mnenj strank)

 • 1000 mg x 150 mehkih kapsul
 • odlična cena za tako veliko pakiranje!
 • zadostuje za 2,5 meseca

Ribje olje izredno prijetnega okusa, brez neprijetnega vonja po ribah. Prehransko dopolnilo, varno za uživanje – ne vsebuje težkih kovin in pesticidov.

Večina koristi ribjega olja izhaja iz dejstva, da je eden najbogatejših virov omega-3 maščobnih kislin. Ribje olje pridobivajo iz tkiv mastnih rib. Ribje olje vsebuje dve zelo pomembni omega-3 maščobni kislini – dokosaheksaenojsko kislino (DHK) in eikosapentenojsko kislino (EPK)

16.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: V025 Kategoriji: ,

Na kaj morate paziti, ko kupujete omega 3 ribje olje v kapsulah?

Ribje olje v kapsulah je izredno priljubljeno prehransko dopolnilo. Težava je v tem, da so ribe, iz katerih proizvajajo ribje olje, zelo obremenjene s težkimi kovinami in pesticidi. Veliko izdelkov z ribjim oljem na trgu vsebuje težke kovine.

Natrol Omega-3 ribje olje je čisto in varno!
Natrol Omega-3 ribje olje je molekularno destilirano za odstranjevanje pesticidov, PCB-jev in težkih kovin. Je povsem čisto in varno za uživanje.

Natrol Omega-3 ribje olje je brez neprijetnega okusa po ribah
Največja težava pri prehranskih dopolnilih z ribjim oljem je neprijeten okus po ribah in spahovanje po zaužitju. Natrol je ribljem olju dodal okus limone, zaradi katerega je uživanje tega izdelka prijetno – kapsulo lahko v ustih celo pregriznete, pa ne boste čutili okusa po ribah.

Zakaj jemati ribje olje?

Ribje olje je običajeno prehransko dopolnilo, pridobljeno iz maščobnih rib, kot so skuša, losos in sardoni. Ribje olje vsebuje velike količine omega-3 maščobnih kislin EPK (eikosapentaenojska kislina) in DHK (dokosaheksaenoična kislina). EPK in DHK imata številne vloge v telesu in sta v prvi vrsti odgovorni za zdravstvene koristi porabe ribjega olja.

Obsežne klinične in epidemiološke raziskave so pokazale številne zdravstvene koristi EPK in DHK. DHK se nahaja v možganih, mrežnici in srcu ter je posebno pomembno hranilno hranilo za dojenčke in otroke, ko rastejo in se razvijajo.

DHK je glavna strukturna komponenta možganov in mrežnice očesa. Pri nezadostnem vnosu DHK, lahko pride do težav z vidom. DHA predstavlja 40% polinenasičenih maščobnih kislin v možganih in 60% v mrežnici očesa.

Še ena prednost ribjega olja je njegova sposobnost spodbujanja zdravja srca; bolezni srca, kot so koronarna srčna bolezen, srčni napad, kongestivno srčno popuščanje in prirojena srčna bolezen so vodilni vzrok smrti za moške in ženske v 21. stoletju.

Kako velike odmerke omega 3 maščob jemati?

Mnogi ljudje se osredotočajo le na odmerek ribjega olja, ki ga jemljejo (npr. 1000 mg ali 2000 mg). Vendar je tu bolj pomembna vsebnost omega-3 maščob – tu se skriva korist ribjega olja. Obe skupini omega-3 maščobnih kislin, na katere se je treba osredotočiti, sta EPK in DHK.

Koliko EPK in DHK potrebujete?

 • Za zdravo delovanje možganov je potreben dnevni vnos 250 mg DHK (2 do 3 kapsule ribjega olja).
 • Za ohranjanje zdravega vida je potreben dnevni vnos 250 mg DHK (2 do 3 kapsule ribjega olja).
 • Za zdravo delovanje srca je potreben dnevni vnos 250 mg DHK in EPK (1kapsula ribjega olja).

Natrol Omega-3 ribje olje 1000 mg

 • Prehransko dopolnilo – 150 kapsul
 • Neto količina: 235 g
 • Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli
 • Zadošča za: 75 dni
 • Shranjevanje. Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
1 kapsula vsebuje: Količina %PDV
Kalorije 10 *
Kalorije iz maščob 10 *
Skupne maščobe 1 g 2 %
Nasičene maščobe 0 g 0 %
Trans Maščobe 0 g *
Večkrat nenasičene maščobe 0,5 g *
Enkrat nenasičene maščobe 0 g *
Holesterol 10 mg 3 %
Nasičene maščobe 0 g 0 %
Omega-3 Ribje olje (sardoni, trska, skuša, sardine) 1000 mg 188 %
EPK (eikozapentaenojska kislina) 180 mg *
DHK (dokozaheksaenojska kislina) 120 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 • Sestavine: Omega-3 Ribje olje (sardoni, trska, skuša, sardine), želatina, glicerin, voda, naravni tokoferol (kot konzervans), naravno limonino olje.
 • NE VSEBUJE: Kvasa, pšenice, koruze, mleka, jajc, glutena, umetnih barvil ali arom, dodanega sladkorja in škroba.
 • Proizvajalec: Natrol, Inc., ZDA
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Uporabno najmanj do konca meseca: odtisnjeno na embalaži
 • Uvoznik in prodajalec: Studio Marden d.o.o.

 

Mnenja (9)

9 mnenj za Omega 3 ribje olje, 150 kapsul

 1. Predrag K. – Koper

  To so moje najljubše kapsule omega-3 ribjega olja. So poceni, močne in vonj imajo po limoni, zaradi česar je lažje pogoltniti veliko mehko kapsulo. Prav tako nisem opazil nobenega spahovanja po zaužitju, kot se mi je to dogajalo pri drugih izdelkih z ribjim oljem. Moji starši jih tudi uporabljajo in nimajo pripomb. Ta izdelek je enako dober kot mnogi dražji izdelki.

 2. Robert

  Veliko Omega-3 ribjih olj trdi, da ima aromo limone ali da so brez ribjega okusa. Vendar je to edini izdelek, ki sem ga poskušal, in je to dejansko res. To je odličen izdelek, res nima ribjega okusa - in ne povzroča riganja (spahovanja) po zaužitju, kar je še en problem, ki je skupen za večino izdelkov z ribjim oljem. Še naprej bom kupoval ta izdelek.

 3. Patricija

  Zelo sem zadovoljna s temi kapsulami, ker so prijetnmega okusa in jih lahko pregriznem in žvečim. Drugače na maram goltati celih kapsul.

 4. Matjaž

  To so moje najljubše kapsule omgega-3 ribjega olja. So poceni, močne in vonj imajo po limoni, zaradi česar je lažje pogoltniti veliko mehko kapsulo. Prav tako nisem opazil nobenega spahovanja po zaužitju, kot se mi je to dogajalo pri drugih izdelkih z ribjim oljem. Moji starši jih tudi uporabljajo in nimajo pripomb. Ta izdelek je enako dober kot mnogi dražji izdelki.

 5. Katja

  Ta izdelek uporabljam že nekaj časa. Ima visoko vsebnost EPK in DHK za zelo ugodno ceno. Poleg tega je bilo ribje olje podvrženo molekularni destilaciji - pomeni, da je brez težkih kovin in pesticidov.

 6. Karmen Ž., Novo Mesto

  Preskusila sem številne druge blagovne znamke omega 3, po katerih se mi je vedno spahovalo in kapsule so imele neprijeten okus po ribah. S tem izdelkom tega še nisem doživela.

 7. Denis – Ljubljana

  Eno najboljših ribjih olj na trgu. Resnično imam rad Natrolove izdelke, saj dobite veliko za sprejmljivo ceno. 150 mehkih kapsul z okusom limone, ki zagotavlja zalogo za 50 dni.

 8. Rok Z.

  Te kapsule Omega-3 so super. Absolutno brez ribjega okusa. Ker imam težave z refluksom, sem bil vedno skeptičen glede uporabe dodatkov ribjega olja, vendar so te kapsule odlične!

 9. Anže

  Všeč mi so te omega 3 kapsule, ker nimajo ribjega okusa - ali kakršnega koli okusa.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top