Magnetni obliži za hujšanje

(4 mnenja strank)

ČE HUJŠANJE NE ZAHTEVA ODREKANJ, JE LAHKO PRIJETNO! Magnetni obliži za hujšanje – hujšajte, medtem ko spite! Naravne sestavine v obližu + moč magnetnega polja.

 • Zmanjšujejo prekomeren apetit.
 • Naraven način za izgubo celulita.
 • Obliži so nemoteči – delujejo ponoči.
 • Povečajo bazalni metabolizem.
 • Pomagajo pri zastajanju vode v telesu.
 • Sestavine se hitro vpijejo v telo.

24.90 

Availability: Na zalogi

Šifra: S019 Kategorija:

Hujšajte, medtem ko spite!

Magnetni obliž nalepite na popek tik pred spanjem.

Izredno pomembno: vaš večerni obrok naj bo lahek in vsaj 2 do 3 ure pred spanjem!

Obliže lahko nosite tudi podnevi, so nemoteči in vas ne bodo ovirali pri vsakdanjih opravilih.

KLINIČNO DOKAZAN IN UČINKOVIT NAČIN ZA HUJŠANJE!

Največja slabost tablet za hujšanje? Zelo nizka stopnja absorbcije – do cilja pride manj kot 2% sestavin!

Obliži za hujšanje uporabljajo drugačno pot. Transdermalna terapija z obliži (vpijanje sestavin preko kože) je najboljši in najhitreši način, da sestavine preidejo v krvni obtok. Tako zaobidemo zapleten prebavni sistem, na katerem se izgubi večina sestavin.

Za normalno absorbcijo tablet človek potrebuje zdrav prebavni sistem: želodec z dovolj želodčne kisline, zdravo trebušno slinavko z normalnim izločanjem inzulina in prebavnih encimov, zdravo črevesno sluznico, zdravo črevesno mikrofloro, zdrava jetra, …. Ljudje, ki želijo shujšati, imajo žal težave z večino od naštetih stvari. Zaradi omenjenih težav je stopnja absorbcije različnih prehranskih dopolnil za hujšanje manj kot 2 %.

Zdravniki in strokovnjaki po celem svetu so navdušeni nad rezultati transdermalne terapije: “Absorbcija sestavin preko kože je prihodnost – ne samo na področju hujšanja. Sestavine imajo stopnjo absorbcije kar 98 % – za razliko od tablet, kjer je ta stopnja ponavadi manjša od 2 %!


Kako delujejo obliži za hujšanje?

 1. V središču vsakega obliža se nahaja magnet, ki proizvaja magnetno delovanje, ki prodre skozi kožo 8-12 cm globoko in ustvari masažo meridianov, podobno kot pri akupunkturi.
 2. Magnetno polje vpliva tudi na krvni obtok.
 3. Sestavine (naravna zelišča) se hitro vpijejo preko kože.
 4. Obliži učinkovito ovirajo absorbcijo hranil in tako vplivajo na prekomeren apetit.
 5. Pomagajo odstranjevati maščobe in toksine iz telesa.
 6. Obliži delujejo čez noč in so povsem nemoteči.
 7. To je naraven način, da se enostavno znebite odvečne telesne teže in celulita za vedno, saj je hujšanje enostavno in ne zahteva hudih odrekanj in napora.

30 magnetnih obližev, nosite ga 8 ur na dan

Magnetni obliži vsebujejo rastlinske izvlečke in imajo trojni učinek: hujšanje, učvrstitev in vlaženje. Ti obliži vsebujejo naravne sestavine in pomagajo hitreje in enostavneje odstraniti maščobe in toksine iz telesa, saj proizvajajo toploto in pospešujejo metabolizem.

Preprost in naraven način za izboljšanje vaše postave in videza kože. Obliži namestimo v predelu popka, lahko pa tudi na zadnjici, rokah in nogah. Zaradi njihove ergonomske, lahke in kompaktne oblike jih lahko diskretno nosite pod oblačili. Komplet je sestavljen iz 30 obližev za enkratno uporabo za vsakodnevno uporabo, vsak obliž pa lahko uporabljate največ 8 ur na dan.


Mnenja (4)

4 mnenja za Magnetni obliži za hujšanje

 1. Tina

  Ti obliži so odlični! Imam več energije in počutim se bolje.

 2. Zoja, Kamnik

  Moram priznati, da sem oklevala, ali naj kupim te obliže ali ne. In ni mi žal, da sem jih. Minila sta skoraj dva tedna in že opažam veliko razliko. Moj trebuh je bil bolj napet in gladek.

 3. Lana K., Grospulje

  So zelo enostavni za uporabo. Ponoči si obliž namestim na trebuh in zbudim se manj napihnjena! Priporočam vsem, ki imajo natrpan življenjski slog in nimajo dovolj časa za telovadbo!

 4. Sanela, Kočevje

  Vidni rezultati takoj! V 3 dneh sem izgubila 2,5 kg, trebuh se je zmanjšal. Priporočam vsem

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top