-29%

Forskolin (indijska kopriva), 90 kapsul


 • 200 mg x 90 kapsul
 • zadostuje za 45 dni

Bi kar naprej nekaj jedli? Hujšate, pa maščoba okoli trebuha in stegen kar noče stran? Bi želeli shujšati samo v tiste dele, kjer se je nabrala odvečna telesna maščoba?

Forskolin dokazano pomaga pri hujšanju. Zmanjšuje apetit in hrepenenje po hrani.

Kaj se zgodi, ko zaužijete Forskolin? V telesu se zaradi tega povečajo vrednosti encimov, ki kurijo maščobe. Opazili boste, da se bo začela maščoba okoli trebuha in stegen zmanjševati.

Količinski popusti (pakete najdete na dnu strani).

13.90 

NI NA ZALOGI

Šifra: V116 Kategorija:

Učinki jemanja Forskolina:
manjši apetit, povečana razgradnja maščobe in več energije!

Če želite shujšati v predelih, kjer se je nabrala odvečna maščoba (trebuh, boki, zadnjica, …), je Forskolin kot naročen za to, saj uživanje Forskolina povzroči povečano razgradnjo maščob prav na teh predelih. Vendar to ni edini pozitiven učinek, ki ga ima uživanje Forskolina.

1. Forskolin razgrajuje odvečno telesno maščobo
S povečano proizvodnjo vrednosti cikličnega adenozin monofosfata (cAMP) v celicah vaše telo lažje razgrajuje maščobna tkiva okoli trebuha, stegen, zadnjice in drugod. In to še ni vse – cAMP pomaga telesu kuriti maščobe tako, da stimulira proizvodnjo encimov in hormonov, ki vzpodbujajo metabolizem in kurijo odvečne kalorije. To preprečuje, da bi se na vašem telesu nalagala nova maščoba in topi obstoječo odvečno maščobo.

2. Forskolin zavira apetit – manjkrat boste lačni
Razgrajeno maščobo telo uporablja kot vir energije. Zaradi tega boste manjkrat lačni in polni energije ves dan. Prva stvar, ki jo boste opazili, ko boste začeli z jemanjem Forskalina, da je nenadoma izginila potreba po prenajedanju in stalni želji po prigrizkih. S tem boste avtomatsko zmanjšali število vaših dnevnih obrokov in seveda tudi število dnevno zaužitih kalorij.

3. Povečana vrednost hormona ščitnice – hitrejša presnova
Ženske, starejše od 40 let, se množično soočajo s povečanim nalaganjem maščobnih oblog v telesu. Razlog za to je upad delovanja ščitnice zaradi starosti. Posledica je počasnejši metabolizem, ki zmanjša hitrost izgorevanja kalorij. Rezultat je hitro povečanje telesne mase. Forskolin poveča izločanje ščitničnega hormona, ki poveča hitrost presnove v telesu. To vodi do izgube dodatnih maščob.

4. Forskolin gradi pusto mišično maso – namesto maščobe čvrste mišice in napeta koža
Forskolin dviguje raven ščitničnih hormonov, kar naravno vodi k povečanju tako kurjenja maščob kot ustvarjanju puste mišične mase, kar z drugimi besedami pomeni, vaši “obroči” okorg trebuha se bodo začeli spreminjati v lepo, ravno, napeto površino.


 • 1 steklenička vsebuje: 90 kapsul
 • Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli
 • Število odmerkov v steklenički: 45
 • Navodila za uporabo: 1 kapsulo vzemite 30 minut pred jedjo z vodo (2x dnevno)
 • Shranjevanje. Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
1 kapsula vsebuje Količina %PDV
Forskohlii (Coleus forskohlii) izvleček korenine
(standardiziran na 10% forskolina, vsebuje 20 mg čistega forskolina)
200 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 • Sestavine: Izvleček iz korenine indijske koprive Coleus forskohlia (200 mg), polnilna snov (celuloza), lupina kapsule (želatina, voda, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; barvilo: titanov dioksid).
 • Proizvajalec: All Nutrition (Velika Britanija)
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Uporabno najmanj do konca meseca: odtisnjeno na embalaži
brands

All Nutrition

Košarica
Scroll to Top