Trenutno se nahajate:

 

Svetlinovo olje - 60 kapsul

Svetlinovo olje kapsule

  • 1300 mg x 60 mehkih kapsul  - zadostuje 2,5 meseca

  • proizvajalec: Newton-Everett (ZDA)

Svetlinovo olje je priljubljen dodatek pri težavah s kožo in težavah s hormonskin ravnovesjem (predmenstraulni sindrom, akne, ...)

  • Svetlinovo olje ima vrsto terapevtskih lastnosti. Znano je, da pomaga zmanjšati bolečine, povezane s PMS in zmanjšati draženje kože.

  • Svetlinovo olje je naravno, varno in učinkovito sredstvo za preprečevanje simptomov, povezanih z menstruacijo in menopavzo zaradi njegovega vpliva na uravnavanje hormonskega ravnovesja.

  • Svetlinovo olje je izjemno bogat vir omega 6 maščobne kisline, imenovane gama linolenska kislina (GLA).

  • Uživanje zadostnih količin GLA je ključnega pomena za podporo celotne hormonske funkcije znotraj telesa.

  • Pravzaprav se mnoge ženske s premenstrualnim sindromom (PMS) borijo s pomanjkanjem GLA.

Svetlinovo olje - 60 mehkih kapsul

Stanje: na zalogi

Koda:

15.20 €

Količina:

Visoka stopnja absorpcije!

Svetlinovo olje 1000 mg - 60 mehkih kapsul

Prehransko dopolnilo -  60 mehkih kapsul

Priporočena dnevna količina: 1 kapsula

Zadošča za: 60 dni

Navodila za uporabo: vzemite 1 mehko kapsulo dnevno, po možnosti z obrokom.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
 

1 kapsula vsebuje:

Količina %PDV

Kalorije

15  

Kalorije iz maščob

10  

Skupno maščob

1,5 g 2 %

Polinenasičene maščobe

1 g  
     

Svetlinovo olje (seme)

1.300 mg *
  • Cis-linolna kislina (LA)

949 mg *
  • Gama-linolenska kislina

117 mg *

 

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 

Sestavine: svetlinovo olje (seme), želatina, rastlinski glicerin

 

NE VSEBUJE umetnih arom ali sladil, konzervansov, sladkorja, škroba, mleka, laktoze, pšenice, kvasa ali rib.NE VSEBUJE vsebuje natrija.


Izdelek ni primeren za vegetarijance.

 

Proizvajalec: Newton-Everett Nutraceuticals (ZDA)

Svetlinovo olje

Svetlinovo olje prinaša številne koristi za zdravje, najbolj poznane pa so povezane z zdravjem kože in hormonskim ravnovesjem. Jemanje kapsul svetlinovega olja pomaga stabilizirati zunanji sloj kože in ohraniti hidracijo, tako da koža postane mehkejša in svetleča.

Raziskave so pokazale, da jemanje kapsul svetlinovega olja lahko prinese veliko koristi za kožo. Ena od teh koristi je, da lahko svetlinovo olje zmanjša tudi nastanek gub.

Svetlinovo olje in hormonsko ravnovesje

Največja korist pri jemanju svetlinovega olja je, da lahko pomaga uravnavati hormonsko neravnovesje in zmanjšati neprijetne in neželene simptome, povezane s predmenstrualnimi ciklusi ali menopavzo. Ker svetlinovo olje vsebuje omega-6 maščobne, s tem daje telesu hranila, ki jih potrebuje za uravnoteženje hormonov.

svelin

Svetlinovo olje in hormonsko ravnovesje

Svetlinovo olje in zdravje kože

Omega 6 maščobne kisline igrajo ključno vlogo pri uravnavanju hormonov v telesu. Zadostna količina omega 6 maščobnih kislin, kot sta linolna kislina in gama-linolenska kislina, podpira splošno hormonsko funkcijo v telesu.

V predmenstrualnem obdobju ženske mučijo številni simptomi: občutljive prsi, napihnjenost, zadrževanje vode, akne, depresija, razdražljivost in glavoboli. Rezultati več študij kažejo, da ti simptomi upadajo ali popolnoma izginejo ob uporabi svetlinovega olja.
 

Svetlinovo olje se je izkazalo kot dragocena terapija za ljudi, ki trpijo zaradi kožnih težav, kot so ekcem, psoriaza in atopični dermatitis.

 

Suha in srbeča koža

V pregledu devetih študij je bilo ugotovljeno, da je svetlinovo olje pogosto zmanjšalo simptome suhe in srbeče kože po nekaj mesecih uporabe, pri čemer je bilo največje izboljšanje vidno pri srbenju.

Gube

Svetlinovo olje pomaga koži do bolj mladostnega videza. V študiji, v kateri so sodelovale ženske okoli štiridesetih let starosti, so tiste, ki so 12 tednov jemale 3 grame svetlinovega olja na dan, imele dvajset odstotkov izboljšanje vlažnosti, gladkosti, elastičnosti in trdnosti kože v primerjavi s tistimi ženskami, ki so jemale placebo.

Svetlost kože

Svetlinovo olje pomaga zmanjšati prekomerno proizvodnjo pigmenta, melanina, ki je povezana z motnjami in tako imenovanimi starostnimi točkami v starejši koži. Zdi se, da deluje tako, da zmanjša aktivnost encima (tirozinaze), vključenega v sintezo melanina.

Ekcem (atopijski dermatitis)

Ekcem (atopijski dermatitis)

Atopijski dermatitis je povezan s pomanjkanjem encima delta-6-desaturase, ki je potreben za pretvorbo prehranske linolne kisline v gama-linolensko kislino. Pri ljudeh z ekcemom so bili dodatki svetlinovega olja 25% bolj učinkoviti pri zmanjševanju krast, suhe kože, rdečice in srbenja kot od skupine, ki je prejemala placebo. Za intenzivno zdravljenje lahko nanesete svetlinovo olje neposredno na kožo.

hormonske akne

Hormonske akne

Hormonske akne so moteče za mnoge ljudi, zlasti najstnike, ki se med puberteto ukvarjajo z nihajočimi hormoni. Hormonska neravnovesja lahko privedejo do aken pri najstnikih in odraslih in mnogi ljudje ne zavedajo, da je akne moč pozdraviti na naraven način.

To še posebej velja za ženske, ker gredo skozi redna obdobja hormonskih nihanj - to vključuje menstrualni ciklus in menopavzo. Da bi zdravili hormonske akne, se morate spoprijeti s koreninami problema - hormonskim neravnovesjem.

Noben površinski tretma s kremami ne bo pomagal pri hormonskih aknah – zdravil bo že nastale mozolje ali brazgotine. Omega-6 maščobne kisline, ki so prisotne v svetlinovem olju, so tisto, kar vam pomaga uravnavati nivo hormonov in ozdraviti vaše hormonske akne. Te maščobne kisline imajo tudi vlogo v celični strukturi, izboljšujejo delovanje živcev in spodbujajo elastičnost kože.

Vzemite eno do dve kapsuli svetinovega olja dnevno.

 

Sindrom policističnih jajčnikov (PCOS)

Sindrom policističnih jajčnikov (PCOS)

Sindrom policističnih jajčnikov (PCOS) je lahko eden od najbolj zapletenih in pogostih - to je endokrina motnja pri ženskah v rodni dobi. Sindrom policističnih jajčnikov vpliva na plodnost in ima tudi resne posledice za zdravje, še posebej, če ga ne zdravimo. Nekateri simptomi PCOS vključujejo nereden menstruacijski cikel, odsotnost menstruacije, debelost, akne, izguba las, čezmerna menstrualno krvavitev in ciste jajčnikov.

Priporoča se odmerek 1.500 do 3.000 mg svetlinovega olja v kapsulah na dan

 

 

 

 

 

Možnost vračila izdelkov v 14 dneh.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50 €.

Poštnina za vse pošiljke samo 2,9 €.

 

vitamin - prehranska dopolnila

 

Studio Marden d.o.o.
Ljubljanska 12 f

1236 Trzin


Telefon: 040 235 340

Kje se nahajamo?