Korektor drže (črn)

Korektor drže popravi nepravilno držo – vretenca postavi v njihov pravilni položaj!

Opornico za hrbet so oblikovali svetovno znani kiropraktiki za pomoč pri popravljanju drže in lajšanju bolečin v hrbtu.

Elegantna in lahka opornica za hrbet, ki jo lahko nosite čez ali pod oblačili.

16.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: S087 Kategorije: , ,
  • Lajša bolečine v zgornjem delu hrbta, bolečine v vratu in glavobole, povezane z nepravilno telesno držo.
  • Zagotovite si podporo za pravilno držo ključnice med sedenjem za računalniško mizo, delom v pisarni, telesno vadbo, dvigovanjem, ….
  • Postavite vretenca v njihov pravilen položaj.
  • Preprečite sklanjanje, zgrbljenost in pritisk na hrbtenico.
  • Izboljšajte neenakomeren položaj ramen.
  • Korektor poskrbi, da ste videti samozavestni in močni.

Korektor drže za hrbtenico potegne ramena nazaj in zravna zgornji dela hrbta.

 

POPRAVI VAŠO SLABO DRŽO. S tem, ko se uporaba pametnih telefonov in tabličnih računalnikov povečuje, se tudi naša telesna drža slabša. Korektor drže deluje tako, da potegne ramena nazaj in zravna zgornji del hrbta. Korektor trenira mišice in hrbtenico, da se vrnejo v svojo naravno poravnano držo. Za razliko od običajnih korektorjev drže, ki so zelo togi in omejujejo gibanje rok, tako da vas prisilijo v en položaj, je ta korektor drže eden najboljših pripomočkov za držo, ki omogoča prosto gibanje, z mehkimi, podloženimi trakovi in zračno tkanino.

SREDSTVO ZA LAJŠANJE BOLEČIN V HRBTU. Običajno so bolečine v hrbtu posledica nepravilne drže. Naš korektor drže hrbta je inovativen korektor drže, ki naravno lajša bolečine v hrbtu, ramenih in vratu, tako da optimizira vašo stoječo in sedečo držo.

VIŠJI IN VITKEJŠI. Korektor drže vas poravna do vaše polne višine. Če boste nosili korektor drže, boste 3-5 centimetrov višji kot prej. V nekaj sekundah ga lahko vklopite in izklopite sami. Korektor drže vas bo naredil bolj očarljive in samozavestne kot prej.

UDOBJE ZA VES DAN! Elegantna in lahka opornica za hrbet, ki jo lahko nosite čez ali pod oblačili. Ergonomska oblika se udobno prilega vašem telesu in preprečuje drgnjenje na kritičnem predelu pod pazduho. Korektor drže je izdelan iz mehkega, močnega, a raztegljivega neoprena z OK tkanino in najlonom, je udoben in se diskretno prilega pod oblačila.

DOLGOROČNO IZBOLJŠANJE TELESNE DRŽE! Opornico za hrbet so oblikovali svetovno znani kiropraktiki za pomoč pri popravljanju drže in lajšanju bolečin v hrbtu. Upoštevajte, da morate to napravo nositi dlje časa, preden lahko opazite izboljšave svoje drže. Po 2-4 tednih boste opazili prve spremembe v vaši telesni trži!


Opis izdelka

  • Material: neopren, OK tkanina, najlon
  • Zračen in elastičen material, ki odvaja vlago
  • Nastavljivi zatezni trakovi z ježki zagotavljajo stabilnost opornice
  • Primerno za: odrasle moške in ženske

 

Barva

Črna, Črno/Rdeča, Črno/Zelena

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top